Mäkkylän Toimistotalo

Leppävaara

Haluatko rauhallisen toimistotilan, jonne on kuitenkin hyvät kulkuyhteydet? Tässä etsimäsi kiinteistö. Kauniissa ja vehreässä miljöössä sijaitsevassa kiinteistössä on pääosin avokonttoriksi sopivaa tilaa. Rakennuksella on mielenkiintoinen historia: se palveli aikoinaan Espoon käräjäoikeutta.

Työskentelymukavuutta lisäävät kaikkiin tiloihin asennetut palkkijäähdyttimet. Samalla koko toimistokiinteistö on saneerattu vastaamaan tämän päivän toimistotilatarpeita. Kiinteistössä on oma saunaosasto.
Mäkkylän asemalle on reilun viiden minuutin kävelymatka. Vanhalla Turuntiellä liikennöivät bussit, kuten Jokerilinja 550, pysähtyvät kiinteistön vieressä. Kauppakeskus Sello on yhden junapysäkin päässä ja kävellen noin 10 minuutin etäisyydellä. Kiinteistöltä pääsee autolla Kehä I:lle noin kahdessa minuutissa. Parkkipaikkoja on runsaasti niin kellaritilassa kuin pihallakin.

1980Rakennusvuosi
2001Saneerausvuosi
4014m²Huoneistoala
6Kerrokset
Pysäköinti
Energiatehokkuusohjelma

Vapaat tilat tässä kiinteistössä

1. krs
423 m²

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Kalkkipellontie 4, 02650 Espoo (Leppävaara)
Energialuokka:
F2007
Pysäköinti:
Kiinteistöllä on sekä pihalla että autokatoksessa sijaitsevia pysäköintipaikkoja kiinteistön vuokralaisille. Pääsisäänkäynnin viereen on varattu asiakaspysäköintipaikkoja.
Saavutettavuus:
Mäkkylän toimistotalo sijaitsee Kehä I:n ja Turuntien välittömässä läheisyydessä. Mäkkylän juna-asema on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lisäksi Vanhan Turuntien bussilinjat palvelevat joukkoliikenteen käyttäjiä.
Palvelut:
Viereisen kiinteistömme (Kalkkipellontie 6) lounasravintola on vuokralaistemme käytettävissä.

Yhteyshenkilö

Jasse Huhtamaa
Asiakkuuspäällikkö
+358 20 431 3487
jasse.huhtamaa(at)sponda.fi

Haluatko lisätietoa?

    • Asiakaspalvelukeskus
    • 020 355 6677
    • Arkisin 8.30-16.30
    • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero