Poijupuisto

Espoonlahti

Espoolaisessa Poijupuiston kiinteistössä on hyviä ratkaisuja myös pienten yritysten tarpeisiin. Muutaman hengen toimisto mahtuu mukavasti tiloihin, joista pienimmät ovat 80 ja 110 neliömetriä.

Talossa on päivittäistavarakauppa ja ravintoloita. Merenlahti lainehtii aivan lähellä, ja Kauppakeskus Lippulaivan monipuoliset palvelut ovat noin kilometrin päässä.
Länsiväylälle on suora näkymä Poijupuistolta, joten yrityksen valomainos saa hyvän näkyvyyden. Lähellä on myös Kehä III, jolle hurauttaa autolla viidessä minuutissa. Työmatkaliikenne Helsingistä Poijupuistoon on aina ruuhkaa vastaan. Viereisellä tontilla on runsaasti edullisia parkkipaikkoja.
Kiinteistön lähelle kulkee paitsi Espoon sisäisiä bussilinjoja, myös suorat linjat Helsingin Kampin terminaalista.

1992Rakennusvuosi
3920m²Huoneistoala
7Kerrokset
Energiatehokkuusohjelma

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Kivenlahdenkatu 1, 02320 Espoo (Espoonlahti)
Energialuokka:
E2007
Pysäköinti:
Kiinteistön pihassa on rajoitetusti vuokrattavia autopaikkoja sekä asiakaspaikkoja. Lisää parkkipaikkoja on kiinteistön lähettyvillä olevalla pysäköintialueella.
Saavutettavuus:
Poijupuisto sijaitsee Espoon Kivenlahdessa aivan Länsiväylän varressa. Joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät, sillä useat Espoon sisäiset ja seutulinjojen bussit liikennöivät kiinteistön läheisyydestä.
Palvelut:
Ensimmäisessä kerroksessa toimii päivittäistavarakauppa.

Yhteyshenkilö

Harri Autio
Asiakkuuspäällikkö
+358 20 431 3392
harri.autio(at)sponda.fi

Haluatko lisätietoa?

    • Asiakaspalvelukeskus
    • 020 355 6677
    • Arkisin 8.30-16.30
    • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero