Estradi vaihe II Uudiskohde

Pohjois-Haaga

Estradin II vaihe uudisrakennus tuo yrityksesi näköalapaikalle Kehä I:n ja Hämeenlinnan väylän varteen, josta on nopeat yhteydet kaikkiin ilmansuuntiin Pääkaupunkiseudulla. Tekniikaltaan ja energiatehokkuudeltaan huippumodernille toimistotalolle haetaan LEED® Platina -tason sertifikaattia.

Estradin II vaiheen sijainti on erinomainen julkisten kulkuvälineiden käyttöä ajatellen. Pohjois-Haagan juna-asema on kävely etäisyydellä ja lähimmät bussipysäkit ovat kivenheiton päässä. Kiinteistön edustalta varataan parhaat parkkipaikat vähäpäästöisille autoille sekä polkupyörille ja kävelymatkan etäisyydellä löytyvät kattavat palvelut, kuten Kauppakeskus Kaari.
Toimistotalon katolle tulee aurinkosähköpaneelit, jotka tuottavat kiinteistöön energiaa. Aurinkopaneelien lisäksi kattopinnoille tulee aurinkosäteilyä heijastavaa kermiä. Työtiloihin tulee –moderni talotekniikkajärjestelmä, jossa lämmitys ja jäähdytys hoituvat säteilytekniikkaan perustuvalla paneelilla. Energiatehokkuuden lisäksi järjestelmä takaa tilojen käyttäjille miellyttävän sisäilmaston vähentämällä jäähdytetyissä rakennuksissa koettuja veto-ongelmia.

4548m²Huoneistoala
6Kerrokset
Pysäköinti
Vastaanottopalvelu

Vapaat tilat tässä kiinteistössä

1. krs
607 m²

Toimistotila 722m² / 2. krs

2. krs
722 m²
5. krs
722 m²

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Aku Korhosentie 10, 00440 Helsinki (Pohjois-Haaga)
Saavutettavuus:
Estradin sijainti Kehä I:n ja Hämeenlinnan väylän varrella takaa kohteen erinomaisen saavutettavuuden. Kohteeseen pääsee helposti sekä julkisilla kulkuneuvoilla että omalla autolla.
Palvelut:
Kevälyetäisyydeltä löytyy Kauppakeskus Kaaren kaikki päivittäiset palvelut.

Ota yhteyttä

Kari Autio
Hankekehityspäällikkö
+358 20 431 3647
kari.autio(at)sponda.fi

Haluatko lisätietoa?

    • Asiakaspalvelukeskus
    • 020 355 6677
    • Arkisin 8.30-16.30
    • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero