Aleksi-Hermes

Kluuvi

Aleksi-Hermeksen arvokiinteistössä omaleimaisinta ovat korkeat huoneet ja vetovoimainen sijainti Keskuskadun vilkkaan kävelykadun varrella.

Citycenterin kauppakeskuksen oheen kunnostetut toimitilat ovat Helsingin sydämessä Stockmannia vastapäätä
Korttelissa löytyy huikea valikoima kaupan alan toimijoita sekä palveluita terveydenhuollosta pankkeihin ja tasokkaisiin ravintoloihin. Kaikki keskustan palvelut ovat kiinteistön välittömässä läheisyydessä.

Talo on valmistunut vuonna 1898. Sen on suunnitelleet arkkitehdit Grahn, Hedman ja Wasastjerna, joiden käsialaa ovat monet muutkin eteläisen Helsingin kauneimmista taloista.

Talo sijaitsee käytännössä keskellä Helsingin vilkkainta julkisen liikenteen solmukohtaa. Muun muassa Rautatieasema eli junat, metro, linja-autot ja raitiovaunut ovat vain kadun ylityksen päässä.

1898Rakennusvuosi
1985Saneerausvuosi
4390m²Huoneistoala
8Kerrokset
Energiatehokkuusohjelma

Vapaat tilat tässä kiinteistössä

Toimisto 298m² / 6. krs

Tämä vapaa toimistohuoneisto sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa, josta avautuu näkymä Stockmannin pääsisäänkäyntiin ja Aleksanterinkadulle sekä kiinteistön sisäpihalle. Tässä huoneistossa on vanhalle arvokiinteistölle ominaiset korkeat ja valoisat huoneet. Tila rakennetaan vuokralaisen toiveiden mukaiseksi, joten tässä tapauksessa pääsee todella vaikuttamaan siihen, miltä oma tila näyttää. Hermeksessä niin sijainti kuin osoitekin on kohdallaan !
6. krs
298 m²

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki (Kluuvi)
Energialuokka:
F2007
Pysäköinti:
Aleksi-Hermeksen läheltä löytyy useita eri pysäköinti-mahdollisuuksia kuten Stockmann Q-Park, P-Eliel, autoparkki WTC ja Forum-P.
Saavutettavuus:
Bussit, raitiovaunut, junat ja metro ovat pienen kävelymatkan päässä.
Palvelut:
Korttelista löytyy kattava valikoima kaupanalan toimijoita sekä palveluita terveydenhuollosta pankkeihin sekä kahviloita ja ravintoloita. Kaikki ydinkeskustan palvelut ovat lähellä.

Yhteyshenkilö

Valtteri Bragge
Asiakkuuspäällikkö
+358 20 431 3720
valtteri.bragge(at)sponda.fi
Jenni Nivalainen
Vuokrauspäällikkö
+358 20 431 3535
jenni.nivalainen(at)sponda.fi

Ikivireä ydinkeskusta

Helsingin ydinkeskusta on arvokas mutta ikuisesti nuori. Spondan uudistetut, ympäristötehokkaat toimitilat tuovat uusia mahdollisuuksia keskeistä sijaintia arvostaville asiakkaille.

 • kohtaamisia
 • Kulttuuria
 • Palveluja
 • elämyksiä
 • Arvokas
 • Trendikäs
Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

  • Asiakaspalvelukeskus
  • 020 355 6677
  • Arkisin 8.30-16.30
  • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero