Forum Virium Uudiskohde

Pasila

Digitaalisten palvelujen kehittämiselle ja kasvuhakuiselle liiketoiminnalle on suunnitteilla oma maamerkki Helsingin Länsi-Pasilaan, linkkitornin juurelle.

Forum Virium Center (FVC) tarjoaa ainutlaatuisen ja innostavan toimintaympäristön kaiken kokoisille organisaatiolle. Suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon verkostoituminen ja spontaani "törmäily" ravintoloiden, kahviloiden ja muiden yhteisten tilojen sijoittelulla.

FVC koostuu monesta toimistotalosta joiden kokonaislaajuus on n. 35 000 kerrosneliömetriä. Ensimmäinen kokonaisuus on n. 12 000 kerrosneliömetriä joka voidaan toteuttaa jopa kolmessa vaiheessa tarjoten mahdollisuuden nopeaan toteuttamiseen myös pienemmille yrityksille. Ensimmäinen kokonaisuus tarjoaa työpisteen tilaratkaisusta riippuen n. 500 henkilölle, tarkoittaen että vaiheittain rakennettaessa yksi vaihe tarjoaa aina työpisteen n.160 henkilölle.

38000m²Huoneistoala
5Kerrokset
Pysäköinti
Vastaanottopalvelu
Lounasravintola

Vapaat tilat tässä kiinteistössä

1. krs
1 000 m²
2. krs
2 000 m²
3. krs
7 000 m²

Toimisto 10 000m² / 4. krs

4. krs
10 000 m²
5. krs
18 000 m²

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Ilmalankuja 2, 00240 Helsinki (Pasila)
Pysäköinti:
Autoilijoilla ja pyöräilijöillä on mahdollisuus pysäköidä kulkuneuvonsa maanalaiseen pysäköintihalliin.
Kokoustilat:
Kokoustilat ja catering
Saavutettavuus:
Ilmalan juna-asema, Ilmalantorin bussiasema ja lähellä olevat Hakamäentie, Turuntie, Tuusulanväylä ja Kehä I takaavat sujuvan liikennöinnin ympäri pääkaupunkiseutua niin julkisilla kuin omalla autolla kulkeville. Kohde on tulevaisuudessa tavoitettavissa myös raitiovaunulla, jonka päätepysäkki on tulossa suoraan kiinteistön eteen.
Palvelut:
Lähietäisyydellä ovat Pasilan asema, Helsingin kongressi- ja messukeskus, lääkäriasemia, ravintoloita ja hyvät kaupalliset palvelut. Hartwall Arena tarjoaa monipuolisen tapahtumatarjonnan asiakastilaisuuksien järjestämiselle.
Bike Storage:
Pyöräilijöillä on mahdollisuus pysäköidä maanalaiseen pysäköintihalliin.

Ota yhteyttä

Kari Autio
Hankekehityspäällikkö
+358 20 431 3647
kari.autio(at)sponda.fi

Mahdollisuuksien Pasila

Pasilan alueesta on kasvamassa uusi median ja luovien alojen keskus. Merkittävät kehityshankkeet tuovat alueelle lähivuosina yli 7 000 työpaikkaa, jolloin työpaikkojen yhteismäärä kasvaa yli 30 000:n. Erinomaisten liikenneyhteyksien ansiosta sieltä pääsee nopeasti kaikkialle pääkaupunkiseudulle.

 • kattavat palvelut
 • hyvät yhteydet
 • Kehittyvä alue
 • elämyksiä
 • Tapahtumien keskipiste
Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

  • Asiakaspalvelukeskus
  • 020 355 6677
  • Arkisin 8.30-16.30
  • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero