Salmisaarentalo

Ruoholahti

Historiallisesti merkittävä Salmisaarentalo on ainut laatuaan. Siinä yhdistyvät vanha tehdasmiljöön henki ja nykyaikainen toimistoympäristö.

Talon erikoisuus on noin 1 600 neliömetrin liiketila, jossa on upeat kattoikkunat ja yhdeksän metrin huonekorkeus. Vuonna 2004 valmistuneessa peruskorjauksessa on säilytetty paljon historiallisia yksityiskohtia.
Kiinteistön tiloja voidaan jakaa erilaisiksi kokonaisuuksiksi tarpeen mukaan. Talossa on kaksi lounasravintolaa ja auditorio, jonka lisäksi lähellä on Ruoholahden kauppakeskus palveluineen.
Osasta ikkunoista avautuu näkymät merelle Lauttasaareen ja eläväiselle Porkkalankadulle, jonka läheltä kulkevat raitiovaunut, metro ja lukuisat bussilinjat.
Autoilijoille on erinomaiset pysäköintimahdollisuudet ja pyöräilijöillekin oma parkki. Lauttasaaren sillan kupeessa sijaitseva Oikeustalo on kaikkien tuntema maamerkki, jonka luokse on helppo suunnata.

Ota yhteyttä, niin sovitaan käynnistä paikan päällä!

1940Rakennusvuosi
2004Saneerausvuosi
47571m²Huoneistoala
9Kerrokset
Pysäköinti
Lounasravintola
Energiatehokkuusohjelma

Vapaat tilat tässä kiinteistössä

-1. krs
4 000 m²
1. krs
186 m²
1. krs
204 m²

Toimistotila 208m² / 2. krs

2. krs
208 m²
2. krs
567 m²
2. krs
974 m²
2. krs
1 143 m²
3. krs
620 m²
3. krs
920 m²
3. krs
1 059 m²

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Porkkalankatu 13 Salmisaarenranta 7, 00180 Helsinki (Ruoholahti)
Energialuokka:
E2007
Pysäköinti:
Kiinteistön kellarikerroksessa ja pysäköintikannella on vuokrattavia autopaikkoja. Kiinteistön edustalle on varattu seitsemän asiakaspaikkaa lyhytaikaiseen pysäköintiin.
Kokoustilat:
Kiinteistössä on 50 hengen auditoriotila. Vuokralaisilla on mahdollisuus vuokrata vuokranantajan extranet-järjestelmän kautta kokous- ja saunatiloja vuokranantajan lähistöllä olevista muista kiinteistöistä
Saavutettavuus:
Kiinteistölle on helppo tulla sekä omalla autolla että julkisilla. Bussilinjat, raitiovaunut ja metro palvelevat työmatkaliikkujia aivan kiinteistön läheisyydessä.
Palvelut:
Asiakkaita palvelee kiinteistön lounasravintola. Lähistöllä on myös muita lounaspaikkoja. Ruoholahden kauppakeskuksen palvelut sijaitsevat kiinteistön välittömässä läheisyydessä.

Ota yhteyttä

Jasse Huhtamaa
Asiakkuuspäällikkö
+358 20 431 3487
jasse.huhtamaa(at)sponda.fi

Moderni Ruoholahti

Omaleimainen Ruoholahti on noussut vauhdilla kaupungin läntiselle merenrannalle. Trendikkäät asuintalot, kanavat ja persoonalliset kaupat vuorottelevat maisemassa yritysten toimitilojen kanssa. Keskeinen sijainti ja lyhyt matka Helsingin ydinkeskustaan ja Espooseen antavat hyvät toimintaedellytykset yrityksille.

 • Teknologian keskittymä
 • moderni
 • hyvä saavutettavuus
 • kasvava alue
Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

  • Asiakaspalvelukeskus
  • 020 355 6677
  • Arkisin 8.30-16.30
  • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero