Ratinan raitti 1, Tampere, Ratina
Ratinan raitti 1, Tampere, Ratina
Ratinan raitti 1, Tampere, Ratina
Ratinan raitti 1, Tampere, Ratina
Ratinan raitti 1, Tampere, Ratina
Ratinan raitti 1, Tampere, Ratina

Ratina Toimistot Uudiskohde

Ratina

Tampereen keskustaan, Ratinan suvannon rannalle kohoaa uusi kaupan ja viihtymisen valovoimainen ja aktiivinen keskus: Ratina.

Ratinasta tulee toimialoiltaan ja tarjonnaltaan Tampereen suurin kaupan ja tekemisen keskus. Se muodostuu kolmesta arkkitehtonisesti merkittävästä rakennuksesta, jotka yhdessä kertovat mielenkiintoista tarinaa Tampereen kaupunkikulttuurin kehityksestä. Rakennuksista kaksi on tyylipuhtaita 1930-luvun funkkisrakennuksia, jotka kunnostetaan uuteen loistoon vanhaa kunnioittaen. Kolmas, upean avara ja valoisa uudisrakennus edustaa nykyajan laadukasta muotoilua ja rakentamista.

2018Rakennusvuosi
7Kerrokset
Pysäköinti
Lounasravintola

Vapaat tilat tässä kiinteistössä

Ratinan raitti 1, Tampere, Ratina, Toimistotila
5. krs
192 m²

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Ratinan raitti 1, 33100 Tampere (Ratina)
Pysäköinti:
Helppoa asiointia kauppakeskuksessa tukee pohjakerroksiin toteutettava toimiva ja nykyaikainen pysäköintilaitos. Pysäköintilaitoksen noin 1 250 autopaikkaa sijoittuvat kahteen tasoon. Pysäköintikerroksista toteutetaan suorat liukutaso ja liukuporras – sekä hissiyhteydet kauppakeskuksen muihin kerroksiin.
Saavutettavuus:
Keskustan suurten katujen ja kevyen liikenteen väylien varrella sijaitsevaan Ratinaan on helppo löytää keskustassa, mutta sinne on vaivatonta saapua myös kauempaa. Ratinaan pääsee kävellen, pyörällä, yksityisautolla ja julkisilla kulkuneuvoilla.
Palvelut:
Ratinaan sijoittuu muun muassa kaksi päivittäistavarakauppaa, muodin, hyvinvoinnin, sisustamisen ja vapaa-ajan erikoisliikkeitä sekä monipuolista ravintola- ja kahvilatarjontaa.
Ympäristösertifikaatti:
Kiinteistölle on myönnetty BREEAM Europa Commercial: Retail Interim certificate - Design Stage sertifikaatti vuonna 2015.

Ota yhteyttä

Eino Hankela
Vuokrauspäällikkö
+358 20 431 3453
eino.hankela(at)sponda.fi

Valovoimainen Tampereen Ratina

Tampereen tyylikäs funkiskaupunginosa on myös viihdekeskus urheilustadioneineen ja konserttipaikkoineen. Kehittyvään kaupunginosaan on suunnitteilla uusia ja monipuolisia palveluja tamperelaisille.

 • Keskeinen sijainti
 • Kehittyvä alue
 • Hyvät liikenneyhteydet
 • Kohtaamispaikkoja
 • Uutta ja vanhaa
Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

  • Asiakaspalvelukeskus
  • 020 355 6677
  • Arkisin 8.30-16.30
  • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero