Kauppakeskus Ratina Uudiskohde

Ratina

Tampereen keskustaan, Ratinan suvannon rannalle kohoaa uusi kaupan ja viihtymisen valovoimainen ja aktiivinen keskus: Ratina.

Ratinasta tulee toimialoiltaan ja tarjonnaltaan Tampereen suurin kaupan ja tekemisen keskus. Se muodostuu kolmesta arkkitehtonisesti merkittävästä rakennuksesta, jotka yhdessä kertovat mielenkiintoista tarinaa Tampereen kaupunkikulttuurin kehityksestä. Rakennuksista kaksi on tyylipuhtaita 1930-luvun funkkisrakennuksia, jotka kunnostetaan uuteen loistoon vanhaa kunnioittaen. Kolmas, upean avara ja valoisa uudisrakennus edustaa nykyajan laadukasta muotoilua ja rakentamista.

2018Rakennusvuosi
52000m²Huoneistoala
3Kerrokset
Pysäköinti
Lounasravintola

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere (Ratina)
Pysäköinti:
Helppoa asiointia kauppakeskuksessa tukee pohjakerroksiin toteutettava toimiva ja nykyaikainen pysäköintilaitos. Pysäköintilaitoksen noin 1 250 autopaikkaa sijoittuvat kahteen tasoon. Pysäköintikerroksista toteutetaan suorat liukutaso ja liukuporras – sekä hissiyhteydet kauppakeskuksen muihin kerroksiin.
Saavutettavuus:
Keskustan suurten katujen ja kevyen liikenteen väylien varrella sijaitsevaan Ratinaan on helppo löytää keskustassa, mutta sinne on vaivatonta saapua myös kauempaa. Ratinaan pääsee kävellen, pyörällä, yksityisautolla ja julkisilla kulkuneuvoilla.
Palvelut:
Ratinaan sijoittuu muun muassa kaksi päivittäistavarakauppaa, muodin, hyvinvoinnin, sisustamisen ja vapaa-ajan erikoisliikkeitä sekä monipuolista ravintola- ja kahvilatarjontaa.
Ympäristösertifikaatti:
Kiinteistölle on myönnetty BREEAM Europa Commercial: Retail Interim certificate - Design Stage sertifikaatti vuonna 2015.

Ota yhteyttä

Henri Eteläpelto
Vuokrauspäällikkö
+358 20 432 3325
henri.etelapelto(at)sponda.fi
Katja Holmström
Vuokraustiimin vetäjä
+358 20 431 3851
katja.holmstrom(at)sponda.fi
Tanja Teeriaho
Vuokrauspäällikkö
+358 20 431 3483
tanja.teeriaho(at)sponda.fi

Valovoimainen Tampereen Ratina

Tampereen tyylikäs funkiskaupunginosa on myös viihdekeskus urheilustadioneineen ja konserttipaikkoineen. Kehittyvään kaupunginosaan on suunnitteilla uusia ja monipuolisia palveluja tamperelaisille.

 • Keskeinen sijainti
 • Kehittyvä alue
 • Hyvät liikenneyhteydet
 • Kohtaamispaikkoja
 • Uutta ja vanhaa
Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

  • Asiakaspalvelukeskus
  • 020 355 6677
  • Arkisin 8.30-16.30
  • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero