Aviapolis Uudiskohde

Aviapolis

Vantaan Aviapolis -alueelle valmistuva kolmeosainen toimistotalo tarjoaa näköalapaikan pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavasta yrityskeskittymästä. Sijainti takaa loistavat kulkuyhteydet lähelle ja kauas niin henkilöstölle kuin myös kansainvälisille yritysvieraille. Vuonna 2015 valmistuva Kehärata parantaa entisestään alueen saavutettavuutta julkisia liikenneyhteyksiä käyttäville.

Vantaan Aviapolis-alue on koko pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvava yritysalue. Kohteen rakennuttaminen voidaan toteuttaa kolmessa osassa. Hankkeen suunnittelussa on otettu huomioon tilojen muuntojoustavuus. Kohde voidaan toteuttaa kolmessa osassa tarjoten laajan valikoiman erikokoisia toimistotiloja. Toimistotilaa voi vuokrata noin 100 neliöstä aina kolmen rakennuksen 18 000 neliömetriin saakka.

18000m²Huoneistoala
Pysäköinti
Vastaanottopalvelu
Lounasravintola

Vapaat tilat tässä kiinteistössä

1. krs
1 000 m²
1. krs
2 000 m²
1. krs
6 000 m²

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Virkatie 9, 01510 Vantaa (Aviapolis)
Pysäköinti:
Autoilijoilla ja pyöräilijöillä on mahdollisuus pysäköidä kulkuneuvonsa pysäköintihalliin tai pihapaikoille. Alueelta löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja.
Kokoustilat:
Kiinteistössä on kokoustilat ja cateringpalvelu.
Saavutettavuus:
Kohde sijaitsee erinomaisten ja monipuolisten liikenneyhteyksien äärellä Vantaan Aviapolis -alueella. Kehä III:n ja Lentoasemantien risteyksessä sijaitsevalle kohteelle on hyvät bussiyhteydet valtaväyliä pitkin. Tulevan Kehäradan lähin pysäkki tulee kävelyetäisyyden päähän.
Palvelut:
Tilat ja palvelut ovat räätälöitävissä vuokralaisten tarpeiden mukaisesti. Peruspalveluihin kuuluvat aulapalvelu, ravintola, catering, extranet sekä kokoustilat.

Ota yhteyttä

Kari Autio
Hankekehityspäällikkö
+358 20 431 3647
kari.autio(at)sponda.fi

Dynaaminen Aviapolis

Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun kansainvälisimmistä alueista. Kehärata ja lentoasema yhdistävät Aviapoliksen niin pääkaupunkiseutuun ja muuhun Suomeen kuin koko maailmaan. Lähiseudulle on noussut myös vehreitä ja kodikkaita asuinalueita. Dynaaminen yrityskeskittymä on hyvä kotipesä pienelle tai isolle yritykselle.

 • Kansainvälinen
 • Kehittyvä alue
 • Hyvät kulkuyhteydet
 • Alle 30 min Helsinkiin
Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

  • Asiakaspalvelukeskus
  • 020 355 6677
  • Arkisin 8.30-16.30
  • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero