Kivenlahdenkatu 1, Espoo, Espoonlahti
Kivenlahdenkatu 1, Espoo, Espoonlahti
Kivenlahdenkatu 1, Espoo, Espoonlahti
Kivenlahdenkatu 1, Espoo, Espoonlahti
Kivenlahdenkatu 1, Espoo, Espoonlahti
Kivenlahdenkatu 1, Espoo, Espoonlahti

Poijupuisto

Espoonlahti

Hyviä tilaratkaisuja ja sopivasti neliöitä myös pienen yrityksen tarpeisiin! Espoolaisen Poijupuisto-kiinteistön pienimmät tilat ovat 80 m² ja 110 m².

Espoolaisessa kiinteistössä on hyviä ratkaisuja myös pienten yritysten tarpeisiin. Muutaman hengen toimisto mahtuu mukavasti Poijupuiston tiloihin, joista pienimmät ovat 80 m² ja 110 m².
Talossa on päivittäistavarakauppa ja ravintoloita. Merenlahti lainehtii aivan lähellä ja Kauppakeskus Pikkulaivan palvelut ja lounasravintolat ovat noin kilometrin päässä.
Länsiväylälle on suora näkymä Poijupuistolta, joten yrityksen valomainos saa hyvän näkyvyyden. Lähellä on myös Kehä III, jolle hurauttaa autolla viidessä minuutissa. Työmatkaliikenne Helsingistä Poijupuistoon on aina ruuhkaa vastaan, joten matka taittuu nopeasti. Viereisellä tontilla on runsaasti edullisia parkkipaikkoja.

Ota yhteyttä
1992Rakennusvuosi
3921m²Huoneistoala
5Kerrokset
Pysäköinti
Energiatehokkuusohjelma

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Kivenlahdenkatu 1, 02320 Espoo (Espoonlahti)
Energialuokka:
E2007
Pysäköinti:
Autopaikat kiinteistön pihassa
Saavutettavuus:
Kiinteistö sijaitsee Espoon Kivenlahdessa aivan Länsiväylän varressa. Joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät. Kivenlahden metroasemalle on 40 metriä. Kiinteistön pihassa on rajoitetusti vuokrattavia autopaikkoja sekä asiakaspaikkoja. Lisää parkkipaikkoja on kiinteistön lähettyvillä olevalla pysäköintialueella.
Palvelut:
Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa toimii päivittäistavarakauppa ja ravintoloita. Kauppakeskus Pikkulaivan palvelut ovat noin kilometrin päässä.

Ota yhteyttä

Markus Vasarainen
Asiakkuuspäällikkö
markus.vasarainen(at)sponda.fi

Haluatko lisätietoa?

    • Asiakaspalvelukeskus
    • 020 355 6677
    • Arkisin 8.30-16.30
    • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero