Pieni Roobertinkatu 7

Kaartinkaupunki

Arkkitehti Pekka Hornamon suunnittelema tyylikäs punatiilipintainen toimistokiinteistö Helsingin keskustan rauhallisella arvoalueella.

Helsingin keskustassa sijaitseva Pieni Roobertinkatu 7 on tyylikäs punatiilipintainen toimistokiinteistö, joka sopii hyvin alueen vanhaan rakennuskantaan. Kiinteistö on valmistunut vuonna 1987.Kiinteistö sopii hyvin keskustan läheisyyttä ja rauhallista sijaintia arvostavalle yritykselle. Keskeisen sijainnin ansiosta kiinteistölle on erinomaiset yhteydet julkisilla liikennevälineillä ja kaikki keskustan palvelut ovat lähiympäristössä. Esplanadin puistoon ja Kauppatorille on vain muutaman minuutin kävelymatka.Svenska Friförsamlingen rf:n rakennuttama kiinteistö sijaitsee Pienen Roobertinkadun ja Korkeavuorenkadun kulmassa, ja eri suuntiin avautuvat ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin. Avarat sisätilat ovat helposti muunneltavissa yrityksen tarpeiden mukaisesti. Kiinteistössä on yhteensä kahdeksan kerrosta, ja toimistotilat sijaitsevat kuudessa maanpäällisessä kerroksessa.

Ota yhteyttä
1987Rakennusvuosi
2018Saneerausvuosi
2092m²Huoneistoala
6Kerrokset
Pysäköinti
Energiatehokkuusohjelma

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Pieni Roobertinkatu 7, 00130 Helsinki (Kaartinkaupunki)
Energialuokka:
F2007
Pysäköinti:
Q-park Erottaja
Kokoustilat:
Kokoustilat naapuritalon MOW:sta
Saavutettavuus:
Pieni Roobertinkatu 7 sijaitsee Helsingin Kaartinkaupungissa Erottajan ja Kasarmitorin välittömässä läheisyydessä. Lähimmät raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat Erottajankadulla.
Palvelut:
Alueella on runsaasti ravintoloita, hotelleja ja neuvottelukeskuksia. Kauppahalli ja kauppatori ovat myös kävelymatkan päässä.

Ota yhteyttä

Ilkka Tani
Asiakkuuspäällikkö
ilkka.tani(at)sponda.fi
Jenni Nivalainen
Senior Manager, Leasing and Customer Success
jenni.nivalainen(at)sponda.fi

Urbaani Kaartinkaupunki

Helsingin kantakaupungin sykkeessä on finanssi- ja liikemaailman keskus. Esplanadit, Eteläranta, Kasarmitori ja Erottaja ovat arvostettua toimialuetta, jossa meillä on useita arvokiinteistöjä. Alueella on yli 11 000 työpaikkaa ja tunnettuja ravintoloita ja kivijalkakauppoja. Uudistettuihin ja ympäristötehokkaisiin arvokiinteistöihin voidaan rakennuttaa erikokoisia toimitiloja asiakkaiden tarpeisiin.

 • Ydinkeskustaa
 • Monipuoliset palvelut
 • Trendikäs
 • nuorekas
 • finanssikeskus
Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

  • Asiakaspalvelukeskus
  • 020 355 6677
  • Arkisin 8.00-16.00
  • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero