Hämeenkatu 13 A, Tampere, Tampere

Hämeenkatu 13 A

Tampere

Selim Savoniuksen suunnittelema Vanha postitalo edustaa julkisivultaan 1920-luvun virastoarkkitehtuuria tyypillisimmillään. Se oli ensimmäinen valtion Tampereelle rakentama postitalo. Rakennus vihittiin käyttöönsä vuoden 1927 lopulla.

Nykyään täysin nykyaikaistettu rakennus on ravintola- ja toimistokäytössä.
Kulttuurihistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti arvokas rakennus sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa erinomaisella paikalla Hämeenkadun ja Pellavatehtaankadun kulmassa. Täysin nykyaikaiseksi vuonna 1993 perussaneeratussa rakennuksessa on pohjakerroksen lisäksi neljä maanpäällistä kerrosta. Rakennuksen pohjakerroksessa on suosittu ravintola, nykyaikainen auditorio/kokoustila sekä autohalli.

Ota yhteyttä
1927Rakennusvuosi
1993Saneerausvuosi
2609m²Huoneistoala
7Kerrokset
Pysäköinti
Energiatehokkuusohjelma

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Hämeenkatu 13 A, 33100 Tampere (Tampere)
Energialuokka:
G2007
Pysäköinti:
Kiinteistön autohallissa on vuokrattavana 15 autopaikkaa ja pihassa 10 autopaikkaa. Kaikki autopaikat on varustettu sähköpistokkeilla. Autopaikkoja vuokraa Sponda Oyj. Asiakas- ja vieraspysäköintiin ei kiinteistöllä ole varattu erillisiä autopaikkoja.
Kokoustilat:
Rakennuksessa on nykyaikainen auditorio/kokoustila. Ylimmässä kerroksessa on HSM Saunoilta vuokrattavissa oleva saunatila.
Saavutettavuus:
Ydinkeskustassa sijaitsevan kiinteistön edessä on paikallisliikenteen pysäkki ja rautatieasemalle on matkaa vain vajaa 200 metriä, samoin Keskustorille. Linja-autoasema sijaitsee kävelymatkan päässä.
Palvelut:
Tampereen ydinkeskustan palvelut ovat välittömässä läheisyydessä. Rakennuksen pohjakerroksessa on suosittu ravintola, nykyaikainen auditorio/kokoustila ja autohalli. Rakennuksessa on myös vuokrattavissa oleva saunatila.

Ota yhteyttä

Ari-Pekka Lehtonen
Aluepäällikkö
ari-pekka.lehtonen(at)sponda.fi

Valovoimainen Tampereen Ratina

Tampereen tyylikäs funkiskaupunginosa on myös viihdekeskus urheilustadioneineen ja konserttipaikkoineen. Kehittyvään kaupunginosaan on suunnitteilla uusia ja monipuolisia palveluja tamperelaisille.

 • Keskeinen sijainti
 • Kehittyvä alue
 • Hyvät liikenneyhteydet
 • Kohtaamispaikkoja
 • Uutta ja vanhaa
Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

  • Asiakaspalvelukeskus
  • 020 355 6677
  • Arkisin 8.30-16.30
  • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero