Partolan liikekeskus Uudiskohde

Pirkkala

Tampereen ja Pirkkalan rajalla sijaitseva Partolan kauppakeskusalue on kasvanut nopeasti uudeksi kaupan keskittymäksi Pirkanmaan alueella.

Partolan kauppakeskusalueella sijaitsee jo tällä hetkellä lähes 80 liikettä ja yritystä. Kauppakeskusalueen kasvu tulee jatkumaan.
Kiinteistöön muodostuvat tilat rakennetaan siten, että kiinteistöstä on mahdollisuus vuokrata 400 m²:n – 5 000 m²:n suuruinen liiketila. Jokaiseen liiketilaan rakennetaan oma sisäänkäynti piha-alueelta, missä sijaitsevat myös kiinteistön pysäköintipaikat. Tällöin saavutetaan jokaiselle liiketilalle hyvä näkyvyys sekä helppo saavutettavuus asiakkaille.

Ota yhteyttä
5500m²Huoneistoala
1Kerrokset
Pysäköinti

Vapaat tilat tässä kiinteistössä

Kenkätie 16, Tampere, Pirkkala
1. krs
3000 m²
Kenkätie 16, Tampere, Pirkkala
1. krs
4000 m²
Kenkätie 16, Tampere, Pirkkala
Kenkätie 16, Tampere, Pirkkala

Liiketila 5500m² / 1. krs

Kenkätie 16, Tampere, Pirkkala
1. krs
5500 m²

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Kenkätie 16, 33980 Tampere (Pirkkala)
Pysäköinti:
Autopaikat kiinteistön pihassa
Saavutettavuus:
Liikenteellisesti ja näkyväisyydeltään liikekiinteistön sijainti on hyvä, koska kauppakeskusalueelle rakennettu liikenneympyrä sijaitsee edellä mainittujen rakennusten välissä.
Palvelut:
Uusi liikekiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Bauhaus-tavaratalon, Kauppakeskus Veskan sekä Citymarketin rajanaapurina. Alueella sijaitsee lukuisia kaupan alan yrityksiä. Market-tasolla kaupan yrityksistä alueella ovat Citymarket ja S-Market. Alueella sijaitsevat myös uusi Kauppakeskus Veska -niminen Retail Park lukuisine liikkeineen ja palveluntarjoajineen sekä Tavaratalo Hong Kong. Alueelle uusimpana yrityksenä tullut Bauhaus-tavaratalo.

Ota yhteyttä

Ari-Pekka Lehtonen
Aluepäällikkö
ari-pekka.lehtonen(at)sponda.fi

Haluatko lisätietoa?

    • Asiakaspalvelukeskus
    • 020 355 6677
    • Arkisin 8.00-16.00
    • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero