Harkkokuja 2, Vantaa, Aviapolis
Harkkokuja 2, Vantaa, Aviapolis
Harkkokuja 2, Vantaa, Aviapolis
Harkkokuja 2, Vantaa, Aviapolis

Harkkokuja Uudiskohde

Aviapolis

Uudiskohteen sijainti Aviapoliksen nopeasti kasvavalla yritysalueella takaa hyvän näkyvyyden ja saavutettavuuden.

Harkkokuja sijaitsee Vantaan Aviapoliksen nopeasti kasvavalla yritysalueella, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Kohde nousee näkyvälle paikalle erinomaisten kulkuyhteyksien ympäröimänä Kehä III:n ja Tuusulantien risteykseen.

Harkkokuja on kolmen toimistotalon muodostama 18 000 m²:n kokonaisuus. Kohteen rakennustyöt toteutetaan kolmessa vaiheessa. Ensimmäisenä valmistuvan toimistotalon laajuus on 6000 m² ja se tarjoaa työpisteitä tilaratkaisusta riippuen n. 330 henkilölle. Talot ovat suunniteltu muuntojoustavaksi tarjoten erikokoisia tiloja 70 m²:stä alkaen koko talon käyttäjälle.

Ota yhteyttä
18000m²Huoneistoala
6Kerrokset
Pysäköinti
Vastaanottopalvelu
Lounasravintola

Vapaat tilat tässä kiinteistössä

Harkkokuja 2, Vantaa, Aviapolis
1. krs
1 000 m²
Harkkokuja 2, Vantaa, Aviapolis
1. krs
2 000 m²
Harkkokuja 2, Vantaa, Aviapolis
2. krs
5 000 m²

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Harkkokuja 2, 01510 Vantaa (Aviapolis)
Pysäköinti:
Autoilijoilla ja pyöräilijöillä on mahdollisuus pysäköidä kulkuneuvonsa maanalaiseen pysäköintihalliin tai pihapaikoille.
Kokoustilat:
Kokoustilat ja catering
Saavutettavuus:
Kohde sijaitsee erinomaisten ja monipuolisten liikenneyhteyksien äärellä Vantaan Aviapolis –alueella. Kehä III:n ja Tuusulantien risteyksessä sijaitsevalle kohteelle on hyvät bussiyhteydet valtaväyliä pitkin. Etäisyys lentokentälle on noin 3km, Tikkurilaan 5 km ja Helsingin keskustaan noin 15 km.
Palvelut:
Tammiston monipuolinen ostoskeskittymä, kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo hotelleineen tarjoavat monipuoliset palvelut lähietäisyydellä. Tilat ja palvelut ovat räätälöitävissä käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Peruspalveluihin kuuluvat aulapalvelu, ravintola, catering, asiakas-extranet sekä kokoustilat.

Ota yhteyttä

Kari Autio
Hankekehityspäällikkö
kari.autio(at)sponda.fi

Dynaaminen Aviapolis

Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun kansainvälisimmistä alueista. Kehärata ja lentoasema yhdistävät Aviapoliksen niin pääkaupunkiseutuun ja muuhun Suomeen kuin koko maailmaan. Lähiseudulle on noussut myös vehreitä ja kodikkaita asuinalueita. Dynaaminen yrityskeskittymä on hyvä kotipesä pienelle tai isolle yritykselle.

 • Kansainvälinen
 • Kehittyvä alue
 • Hyvät kulkuyhteydet
 • Alle 30 min Helsinkiin
Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

  • Asiakaspalvelukeskus
  • 020 355 6677
  • Arkisin 8.30-16.30
  • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero