Väritehtaankatu 8 A

Tikkurila

Tässä kohteessa yritykselläsi on tilaa kasvaa yhdessä nopeasti kasvavan ja kehittyvän Tikkurilan kanssa.

Tikkurilan kaupunkikeskukseen valmistui keväällä 2018 näyttävä toimisto- ja liiketilarakennus aivan juna-aseman yhteyteen lähelle palveluja ja lentokenttää. Sijainti takaa yrityksille loistavan näkyvyyden ja tavoitettavuuden ilman ruuhkia. Junaradan ylikulkusillan tasolta on suora yhteys uusien toimitilojen kolmanteen kerrokseen.
Uuden toimistorakennuksen vieressä on myös Dixi-kauppakeskus monipuolisine palveluineen, bussiterminaali sekä runsaasti pysäköintitilaa.
Uudet toimistotilat ovat matalan energiankulutuksensa ansiosta ympäristöystävällisiä. Ne sopivat monenlaisten yritysten tarpeisiin ja ovat helposti muokattavissa tilatarpeiden muuttuessa. Esimerkiksi monitilaratkaisut onnistuvat uusissa, moderneissa tiloissa hyvin. Autamme mielellämme löytämään oikeat ratkaisut juuri sinun yrityksesi toimitilatarpeisiin.

Ota yhteyttä
2018Rakennusvuosi
13500m²Huoneistoala
6Kerrokset
Pysäköinti
Lounasravintola

Vapaat tilat tässä kiinteistössä

Väritehtaankatu 8, Vantaa, Tikkurila
2. krs
79 m²
Väritehtaankatu 8, Vantaa, Tikkurila, Liiketila
3. krs
152 m²

Kiinteistön tiedot

Osoite:
Väritehtaankatu 8, 01300 Vantaa (Tikkurila)
Energialuokka:
B-C 2013
Pysäköinti:
Autopaikat kiinteistön pihassa ja autohallissa
Saavutettavuus:
Tikkurilan juna-asema, Kehä III, Tuusulanväylä ja Lahdenväylä tarjoavat loistavat kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla liikkuville. Tikkurilan asema on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista Helsingin Rautatieaseman ja Pasilan jälkeen. Kehäradan valmistuttua aukeaa junayhteys myös Helsinki-Vantaan lentokentälle, mikä korostaa Tikkurilan aseman merkitystä entisestään. Aseman yhteydessä toimii myös linja-autoasema, josta on sujuvat bussiyhteydet pääkaupunkiseudulle sekä lentokentälle.
Palvelut:
Dixi-kauppakeskuksen monipuoliset palvelut ovat aivan vieressä.
Ympäristösertifikaatti:
Kiinteistö on saavuttanut kansainvälisen LEED®-ympäristösertifioinnin vuonna 2018. Sertifioinnin taso on Kulta.

Dynaaminen Aviapolis

Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun kansainvälisimmistä alueista. Kehärata ja lentoasema yhdistävät Aviapoliksen niin pääkaupunkiseutuun ja muuhun Suomeen kuin koko maailmaan. Lähiseudulle on noussut myös vehreitä ja kodikkaita asuinalueita. Dynaaminen yrityskeskittymä on hyvä kotipesä pienelle tai isolle yritykselle.

 • Kansainvälinen
 • Kehittyvä alue
 • Hyvät kulkuyhteydet
 • Alle 30 min Helsinkiin
Lue lisää

Haluatko lisätietoa?

  • Asiakaspalvelukeskus
  • 020 355 6677
  • Arkisin 8.00-16.00
  • asiakaspalvelu(at)sponda.fi
Viestisi
Puhelinnumero