Koko kymmenvuotisen taipaleensa Spondan tiloissa viihtynyt, tyylikkään mustaksi sisustettu ravintola on säilyttänyt omaleimaisen, tunnelmallisen tyylinsä.

Ravintola Gastonessa Korkeavuorenkadulla on saanut nauttia aidosta italialaisesta tunnelmasta pian kymmenen vuoden ajan.

”Suosimme edelleen italialaisia viinejä, ja olemme sama ravintola kuin ennenkin. Tarkoituksenamme on ollut pitää tila ajattomana”, ravintoloitsija Lennart Sukapää kertoo.

”Saatavilla on edelleen samoja klassikkoannoksia, kuten grillattua maksaa, mutta lanseeraamme lisäksi toisen ruokalistan. Klassikkoannoksia on hyvä nauttia vaikkapa ravintolan nimikko-oluen, roomalaisen pienpanimon tuottaman, suodattamattoman pils-olut Birra Gastonen kera.”

Toisin kuin italialaiset serkkunsa, Gastonessa ei tunneta siestaa. Ravintola on koko päivän auki, joten eteläeurooppalaisesta tunnelmasta ja makumaailmasta voi nauttia lounaalla tai iltaisin.

”Meille voi tulla syömään ihan vain yhdenkin ruuan tai tulla vaikkapa vain nauttimaan lasillisen viiniä. Erikoisuutemme piilee siinä, että viinimme ovat loistavia, vain Gastonesta saatavia erikoisuuksia, mutta myös kukkarolle sopivia”, Sukapää kertoo.

Illallisen lisäksi Gastonen päivittäin vaihtuva lounaslista innostaa istahtamaan pienelle, mutta tunnelmalliselle terassille. Ruokalista päivittyy vuodenaikojen ja sesonkien mukaan.

Julkaistu

19.5.2014
Tags

Tutustu toimitilaan

Korkeavuorenkatu 45, Helsinki, Kaartinkaupunki
Korkeavuorenkatu 45
4293m²

Yhteyshenkilö

Valtteri Bragge
Aluepäällikkö