Asiantuntijatyön ulkoistaminen ja yritysten oman tilankäytön optimointi ovat nostaneet neuvottelu- ja projektitilojen kysynnän kovaan kasvuun. Moni yritys on jäänyt koukkuun MOWn monipuolisiin kokoustiloihin.

Ilmiö on syntynyt MOWn Sales&Marketing Head Jenni Bergendahlin mukaan parin viime vuoden aikana. Alussa MOWn neuvottelutiloja hyödynsivät lähinnä coworking-yhteisön jäsenet, mutta nyt suuri osa kyselyistä tulee jäsenkunnan ulkopuolelta.

Tarjolla on perinteisiä neuvotteluhuoneita, projekti- ja tapahtumatiloja sekä inspiroivia kokous- ja workshoptiloja.

”Meille tullaan pitämään ideointipalavereita, workshopeja, tiimipäiviä, seminaareja ja lanseeraustapahtumia – tai tilat halutaan varata jopa kuukausia kestävään projektityöhön. Moni hyödyntää tiloja myös livestriimaukseen”, Bergendahl luettelee.

”Haluamme haastaa asiakkaitamme löytämään uusia tapoja palaveeraamiselle. Liian usein jähmetytään perinteiseen tuoli- ja pöytäkuvioon, vaikka tavoitteena olisi brainstormata tai kuunnella luentoa”, MOWn Jenni Bergendahl sanoo.

Palaveritiloja löytyy tällä hetkellä Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevasta MOW Stargatesta sekä Helsingin keskustassa sijaitsevasta MOW Mothershipistä. Tampereen Ratinan yhteydessä sijaitseva MOW Supernova avautuu marraskuussa 2018. 

"Autamme yrityksiä valitsemaan tilat, jotka tuottavat palaverille mahdollisimman paljon lisäarvoa."

Viikoksi tai kuukaudeksi vuokrattavia projektitiloja kysytään yhä enemmän. Tyypillisin tarve on 5–10 hengen tiloille, joissa voi työskennellä tarvittaessa vuorokauden ympäri.

”Me autamme yrityksiä valitsemaan tilat, jotka tuottavat palaverille tai projektille mahdollisimman paljon lisäarvoa. Kahdeksan hengen palaveri voidaan toteuttaa hyvin monella eri tavalla, kun tiedetään, mikä tapaamisen tavoite on”, Bergendahl sanoo.

Yritysten toiveina hyvä palvelu ja elävä tunnelma 

Bergendahlin kokemuksen mukaan yritykset eivät tyydy enää vain vuokraamaan kokoustilaa lähimmältä palveluntarjoajalta, vaan tiloilta halutaan muutakin kuin pelkät seinät.

Keskustan MOWssa sijaitseva MOW Arena on inspiroiva tapahtumatila, johon mahtuu tarvittaessa 50 ihmistä. Tilasta löytyy iso screeni sekä optimoitu äänentoisto presentaatioita ja workshopeja varten.

”Asiakaspalautteemme mukaan asiakkaat arvostavat eniten inspiroivia tiloja, elävää tunnelmaa ja hyvää palvelua.”

Kiitosta saavat myös MOWn tilojen monipuolisuus, henkilökunnan palvelualttius ja it-tuki, joka takaa, että tekniikka toimii joka tilanteessa.  

Varsinkin isommissa palavereissa helppo saavutettavuus on asiakkaille ykkösjuttu. Ruoholahdessa parkkipaikat löytyvät talon alta ja autosta pääsee hissillä suoraan ylös neuvottelutiloihin.

Viikoksi tai kuukaudeksi vuokrattavia projektitiloja kysytään yhä enemmän.

”Vahvuutemme on se, että hubien vetäjät ovat aktiivisesti mukana arjen toiminnassa ja kuuntelevat korvat höröllä yritysten tarpeita. Ja toki pyrimme myös toteuttamaan kaikki yritysten toiveet. Järjestämme vaikka päivän päätteeksi bileet takapihalla, jos niin toivotaan”, Bergendahl nauraa.

Asiakkaiden käytössä on useita akustisia puhelinkoppeja, jotka sopivat hyvin myös Sype-palavereihin. Pienpaahtimokahvit ja -teet sisältyvät kokoustilojen hintaan.

Tulostuspalvelut, it-tuki ja akustoitujen puhelinkoppien käyttö sisältyvät neuvottelu- ja projektitilojen hintaan.

Yritys voi halutessaan hankkia myös päiväpassin, joka sisältää MOWn avotilojen ja keittiön käytön. Työntekijät voivat tällöin jäädä tiloihin etätöihin ja nauttia laadukkaista kahvista ja virvokkeista – ja ammentaa luovuutta vaikkapa pelaamalla pöytäfutista tai lautapelejä. 

Yritykset etsivät kokoustilojen lisäksi hyvää ja inspiroivaa tunnelmaa. Moni hakee tiloista mallia myös omiin toimitiloihinsa.

Neukkarit kaikkien käytettävissä

MOWn neuvottelu- ja projektitilat ovat kaikkien yritysten käytössä. MOWn jäsenyritykset saavat tiloista 50 % alennuksen ja Spondan kiinteistöissä vuokralla olevat yritykset 25 % alennuksen.

Neuvottelutilojen asiakaskunta on Bergendahlin mukaan jatkuvasti kirjavampaa. Asiakkaina on luovien alojen yritysten lisäksi yhä enemmän it-alan, taloushallinnon ja teknologia-alan yrityksiä.

Spondan kiinteistöissä vuokralla olevat asiakkaat saavat tiloista 25 % alennuksen. 

Yritysten koot vaihtelevat yhden hengen yrityksistä kansainvälisiin suuryrityksiin. Myös yhdistykset ovat innostuneet palaveeraamaan omien seinien ulkopuolella.

MOWin kokoustilojen varausjärjestelmästä on helppo valita oikeaan tunnelmaan sopiva neuvottelutila. Neuvottelutiloja haetaan henkilömäärän ja toivotun sijainnin mukaan. 

”Asiakkaita yhdistää se, että he haluavat tarjota palavereissaan tai projekteissaan työskenteleville ihmisille inspiroivan, toimivan ja helposti saavutettavan työympäristön. Myös MOWn välittämä arvomaailma koetaan tärkeäksi, sillä aidosti vastuullinen työympäristö nostaa myös asiakasyritystemme brändiarvoa."

 

MOWn kokoustilat ja hinnat:

  • MOW Stargate, Porkkalankatu 22: 15 kpl 4–20 hengen neuvottelu- tai projektihuonetta, sekä 80–100 hengen tapahtumatila Holodeck.
  • MOW Mothership, Pieni Roobertinkatu 9: 12 kpl 4–12 hengen neuvottelu- tai projektihuonetta sekä 40 hengen tapahtumatila MOW Arena.
  • MOW Supernova, kauppakeskus Ratina, Tampere (avautuu marraskuussa 2018): 5 kpl 6–22 hengen neuvotteluhuonetta, mahdollisuus projektihuoneille sekä 60–80 hengen tapahtumatila Maximegalon.  
  • Kaikissa MOWeissa tarjolla perinteisiä neuvotteluhuoneita, helposti muokattavia projekti- ja tapahtumatiloja sekä rentoja ja inspiroivia kokous- ja workshoptiloja.
  • Tilavuokra alk. 30 euroa / tunti, minimivaraus 2 tuntia.
  • Spondan kiinteistöissä vuokralla oleville yrityksille –25 % alennus, MOWn jäsenille –50 % alennus.
  • Jos yritys vuokraa projektitilan useammaksi kuukaudeksi, oikeudet ovat samat kuin MOWn jäsenellä (24 h käyttöoikeus yms.).
  • Kokoustarjoilut voi tilata MOWn kautta tai tuoda itse.

 

Haluatko tutustua MOWn kokoustiloihin tarkemmin tai tehdä tilavarauksen? Klikkaa tästä >> 

Avointen ovien päivä MOW Stargatessa Ruoholahdessa 10.10.2018. Tule mukaan! >> 

Julkaistu

13.9.2018
Tags

Tutustu toimitilaan

Porkkalankatu 22 A, Helsinki, Ruoholahti
Porkkalankatu 22 A
2500m²

Yhteyshenkilö

Miia Lasaroff
Business Unit Manager, Coworking Offices