Suuri osa toimitilaa hakevista on ensimmäistä kertaa asialla. Kun aiempaa kokemusta ei ole, kannattaa luottaa ammattilaiseen. Kokosimme avuksesi Toimitilahakijan oppaan, jonka sisältöön voit tutustua myös videona. Poimimme oppaasta avuksesi viisi tärkeää vinkkiä.

Julkisivu on imagoetu

Toimitilakiinteistön julkisivu on kuin sen kasvot. Se on näkyvissä koko ajan ja monella alalla se tuo imagoedun , jota on vaikea muulla tavalla saavuttaa. Mieti, minkälainen ympäristö sopisi yrityksesi imagolle. Sopiiko yrityksesi arvokiinteistöjen joukkoon vai onko remontoitu, trendikäs tehdaskiinteistö sille paras paikka?

Lyhyt työmatka lisää tuottavuutta

Lyhyt työmatka on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä onnellisuustekijöistä. Mieti siis etukäteen, onko sijainti mahdollisten nykyisten ja tulevien työntekijöiden kannalta paras mahdollinen. Hyvä sijainti lisää työtyytyväisyyden ansiosta tuottavuutta ja jättää työntekijöille enemmän vapaa-aikaa itsensä kehittämiseen ja virkistymiseen.

Palvelut voi useimmiten liittää osaksi vuokraa

Tarvitseeko yrityksesi usein esimerkiksi catering-, aula-, toimistotarvike- tai siivouspalveluja? Usein tulee edullisemmaksi ja kätevämmäksi, että palvelut on liitetty vuokraan.

Ammattiomistajan vuokralaisena saat apua aina nopeasti

Ammattimaisella kiinteistöomistajalla on valmiiksi järjestettynä kiinteistön palvelut. Se nopeuttaa esimerkiksi avun ja korvaavan toimitilan saamista hankalissa tilanteissa, kuten vesivahingoissa. Useimmiten käytössä on myös extranet tai vastaava palvelukanava.

Ympäristötehokkuus mullistaa maailman

Suomen Green Office -verkostossa mukana olevat toimistot säästivät viime vuonna kasvihuonekaasupäästöjä 2 440 tonnia. Vastuullinen yritys huolehtii myös ympäristöstä. Pyydä ekotehokkaita ratkaisuja ja varmista, että jätteiden lajittelu on toimitilassa mahdollista.

Lataa opas käyttöösi.

Teksti: Johanna Hytönen

 

Julkaistu

9.9.2015
Tags