Palvelemme tarpeidesi mukaan

Toimitilan vuokraaminen tulee toimitilahakijan kohdalle yleensä kerran tai pari koko uran aikana. Asiat pitäisi saada eteenpäin ja pyörät pyörimään niin nopeasti ja kätevästi kuin mahdollista. Silloin on hyvä, että toimitilakumppani tietää, mitä tekee, ja pystyy tuottamaan riittävät palvelut.

Meiltä saat

Henkilökohtaisen yhteyshenkilön
Hän tuntee yrityksesi tilatarpeet ja arvostaa yhteistyösuhdettanne. Voit olla häneen suoraan yhteydessä, vaikka useimmat toimitila-asiat hoituvatkin asiakaspalvelukeskuksemme kautta.

 

Asiantuntevan kiinteistöpalvelun
Yhteistyökumppanimme pitävät huolta siitä, että kiinteistössä kaikki toimii, toimitilan turvallisuus on varmistettu ja saat palvelua tarvittaessa vuorokauden ympäri.

 

Toimitilan lisäpalvelut tarpeisiisi
Tarvitsetko aulapalvelun? Entä onko lounasravintola tai auditoriotila yrityksellesi tärkeä? Etsimme tai tuotamme sinulle tarvitsemasi palvelut.

 

Muuntojoustavuutta ja räätälöidyt toimitilat
Sopiva sijainti, koko ja pohjaratkaisu eivät aina osu yksiin. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa toimitilaan sopivat muutokset. Mietimme myös halutessasi puolestasi toimitilan muuntojoustavuuden.

 

Tehokkaat energiaratkaisut
Kaikki toimitilamme ovat energiatehokkaita jo valmiiksi. Mietimme yhdessä toimitilasi sellaiseksi, että myös toimintasi on niin ympäristöystävällistä kuin mahdollista.