Liiketoimintayksiköt

Spondan organisaatio jakautuu liiketoiminnan ja asiakastarpeiden mukaan viiteen liiketoimintayksikköön: Toimistokiinteistöt, Kauppakeskukset, Kiinteistökehitys, Coworking ja Portfolio Management.
Toimistokiinteistöt
Spondan laadukkaat ja monikäyttöiset toimisto- ja liikekiinteistöt sijaitsevat kaupunkien keskeisillä paikoilla ja hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.
Kauppakeskukset
Spondan omistamia kauppakeskuksia ovat Helsingissä Kauppakeskus Citycenter, Kauppakeskus Forum, Kauppakeskus Ruoholahti, Tampereen alueella Kauppakeskus Ratina ja Kauppakeskus Elo sekä Oulun alueella Kauppakeskus Zeppelin. 
Coworking
MOW on Spondan coworking-tila ja yhteisö, joka yhdistää freelancereita, yrityksiä ja eri alojen ammattilaisia yhteen jaettuun, yhteisölliseen paikkaan. Spondan MOW -hubit sijaitsevat Helsingissä Pieni Roobertinkadulla ja Tampereella, Ratinan kauppakeskuksen yhteydessä. 
Kiinteistökehitys
Spondan laajasta tonttikannasta löytyy useita vaihtoehtoja kaupunkien keskeisiltä paikoilta ja hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Yhtiön kiinteistökehityshankkeiden lähtökohtana ovat asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Uudisrakennuksiin tuotetaan edistynyttä teknologiaa, ja kiinteistöt suunnitellaan ympäristötehokkaiksi ja muunneltaviksi.
Kiinteistön muuntojoustavuus on Spondalle keskeinen tekijä toimitilojen suunnittelussa. Myös rakennusten energiatehokkuus, sijainti ja ympäristösertifiointi ovat tärkeitä asioita. Uudishankkeiden suunnittelussa huomioidaan aina myös rakennuksen lähiympäristö ja ympäröivä kaupunkirakenne.
Portfolio Management
Portfolio Management -yksikkö vastaa kiinteistöjen myynneistä ja ostoista sekä kiinteistöihin tehtävistä investoinneista.