Visio, missio ja arvot

Visio

Sponda on toimitila-asiakkaan ensimmäinen valinta.

Toiminta-ajatus

Sponda on kiinteistösijoitusyhtiö joka omistaa, vuokraa ja kehittää toimisto-, liike- ja kauppakeskuskiinteistöjä pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella. Sponda kehittää toimintaympäristöjä jotka luovat edellytykset asiakkaan menestykselle.

Arvot

Innovatiivisuus

Sponda kasvaa ja kehittyy innovaatioista ja vanhojen toimintatapojen kyseenalaistamisesta. Innovatiivisuus on meille mahdollisuuksien näkemistä, asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämistä ja ratkaisujen oivaltamista - aktiivista keksimistä. Haluamme tehdä asiat paremmin ja olla edelläkävijöitä - nähdä muita enemmän ja oivaltaa aiemmin.

Ammattitaito

Spondassa ammattitaito on jatkuvaa oppimista, jotta olisimme parhaita siinä, mitä teemme. Se on kunnianhimoa ja tinkimätöntä ammattiylpeyttä. Se on näkemyksiä, kokemuksia, ajatuksia ja kommunikaatiota. Asiakkaamme hyöty, meistä syntyvä lisäarvo tekee meistä arvostettuja yhteistyökumppaneita.

Luotettavuus

Kun lupaamme asiakkaalle jotain, pidämme sen. Aina. Kun havaitsemme asiakkaallamme mahdollisen ongelman, tartumme asiaan heti, vaikka asiakas ei olisi itse vielä havainnut sitä. Torjumme riskit, ennen kuin niistä kehittyy ongelmia. Noudatamme hyviä liiketoimintatapoja kaikessa toiminnassamme. Toimimme avoimesti ja suoraselkäisesti, kuten luotettavan kumppanin kuuluu.