”Haluamme tehdä asioita uudella tavalla”

Katja Holmström työskentelee kauppakeskusten vuokrauspäällikkönä Helsingissä.

Minkälaista osaamista tehtävässäsi tarvitaan?
Toimenkuvani on monipuolinen, sillä tehtävässäni tarvitaan ymmärrystä kiinteistösijoitusliiketoiminasta, kiinteistökehittämisestä ja kauppakeskuksista toimintaympäristönä. Toimitila-asioita pitää osata katsoa kaupan ketjutoimijoiden ja niiden konseptien näkökulmasta. On tiedettävä, miten kuluttajan käyttäytyminen muuttuu, mitkä ovat kaupan alan trendit ja mistä alan tuottavuus muodostuu. Työ on myös kansainvälistä, sillä on hyvä tuntea vähittäiskauppaa sekä Suomessa että ulkomailla.

Tehtävässä menestyy, kun on
systemaattinen ja organisoitunut ote myyntityöhön. Tarvitaan myös kykyä katsoa asioita isoina kokonaisuuksina ja ymmärtää asioiden erilaisia syy-yhteyksiä. Joskus on hyvä kyseenalaista ja aina kannattaa jakaa asiakkaalle taitotietoaan. Innovatiivinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa auttaa eteenpäin. Innostus kaupan toimialaa kohtaan on tarpeen.

Mikä on Spondan menestystekijä?
Sponda on yksi suurimmistä kiinteistösijoitusyhtiöistä. Liiketilakohteemme ovat mielenkiintoisia ja hyvillä paikoilla. Töitä tekevät motivoituneet ja innostuneet alan ammattilaiset. Haluamme olla edelläkävijöitä ja tehdä asioita uudella tavalla asiakkaan eduksi.

Mikä innostaa sinua työskennellessäsi Spondassa?
Hyvät, kehityskelpoiset tuotteet. Parhaat kollegat ja tiimityö, meillä riittää vauhtia ja sekä naurua!