Sponda on sopinut myyvänsä yhdeksän toimitilakiinteistöä Helsingin Ruoholahdesta

Sponda Oyj                               Lehdistötiedote             11.2.2020 klo 9:00

Sponda on sopinut myyvänsä yhdeksän toimitilakiinteistöä Helsingin Ruoholahdesta

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj on allekirjoittanut sopimuksen Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevien toimitilakiinteistöjensä myynnistä kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopille. Myytävien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on yhteensä yli 100 000 neliömetriä ja pysäköintipaikkojen määrä noin 1 650.

Sponda on ollut mukana kehittämässä Ruoholahdesta yhtä pääkaupunkiseudun merkittävintä toimitila-aluetta 2000-luvun alusta lähtien. Kehitystyön lähtökohtana on ollut vastuullisuus, ja Spondan kiinteistöjen kehittämisessä on panostettu erityisesti energiatehokkuuden parantamiseen.

”Vahva sijoitusmarkkina tukee näiden toimitilakiinteistöjen myyntiä, ja olemme iloisia, että Antilooppi tulee jatkamaan kehitystyötämme Ruoholahdessa. Meillä on suunnitteilla ja käynnissä useita kehityshankkeita, joihin voimme nyt kohdentaa vapautuvia resursseja. Kiinteistökauppa tukee Spondan strategiaa kehittää aktiivisesti kiinteistöjään ja luoda erinomaisia työympäristöjä asiakkailleen”, Spondan toimitusjohtaja Christian Hohenthal kertoo.

Kiinteistökaupan vahvistuminen edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää, jonka odotetaan selviävän kevään 2020 aikana.

Sponda Oyj

Lisätietoja: Christian Hohenthal, toimitusjohtaja, Sponda Oyj, puh. 040 737 5050
 

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. www.sponda.fi.

This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients. The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein. Source: Sponda Oyj via Globenewswire